2016-06-13 15:50:49• hírek • refszatmar.eu

Fergeteges focidélután Batizon

Futball-lázban ég Európa, izgalmasabbnál izgalmasabb mérkőzéseket láthatunk a képernyőn, ráadásul a magyar nemzeti tizenegynek harminc év kihagyás után ismét lehet drukkolni világeseményen. A fociról, de főleg a harmadik félidőről szólt a vasárnap délután a batizi református parókia udvarán.

Harmadik alkalommal szerveztek labdarugó tornát a batiziak, idén öt csapat részvételével. Játszottak a lelkészek, a presbiterek, a vállalkozók, az orvosok, idén pedig csatlakoztak a politikusok is.

Király Lajos házigazda lelkipásztor köszöntötte a csapatokat, majd minden csapatból felszólalt valaki. Vass Zoltán doktor úr füttyentésére el is indult az első meccs, amit orvosok a presbiterek ellen vívtak meg: 3-0 a dokiknak. A politikusok még győzelmi mámorban érkeztek, egy hete is mondták, hogy fontos a részvétel; a légiósokkal megtűzdelt lelkipásztorok 3-0 arányban nyertek ellenük. A vállalkozók egygólos meccsen kikaptak a doktoroktól, majd az egyházi rangadón a lelkészek verték a presbitereket 3-0-ra. A politikusok a vállalkozókat is hagyták nyerni, de ezúttal a három gólra ők is adtak egyet. Nem rezgett a háló sem az orvosok és a lelkipásztorok, sem a presbiterek és a politikusok meccsén. A vállalkozók csapata 2-0-ra verte a lelkészek csapatát. A politikusok későn lendültek bele a játékba, a dokikat verték 1-0-ra, a záró meccsen pedig a vállalkozók nyertek 2-0-ra a presbiterek ellen. Így elsők lettek a vállalkozók, a lelkészek és az orvosok követték őket, a hátralevő helyeken pedig a politikusok és a presbiterek osztoztak.

Tabella:

1. Vállalkozók 3 - 1 7-2 9p
2. Lelkészek 2 1 1 6-2 7p
3. Orvosok 2 1 1 4-1 7p
4. Politikusok 1 1 2 2-6 4p
5. Presbiterek - 1 3 0-8 1p

A lényeg, mondhatni, ezután következett. Jó hangulatú, felszabadult beszélgetések: a hozzávalókkal együtt. Az ebéd után pedig folytatódhatott az EB. Hajrá magyarok!

Több fényképet a refszatmar.eu oldalon találsz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: